dilluns, 3 d’agost del 2009

Namaste!

Namaste a tothom! Waw, no sabem per on comencar a explicar-vos!Be doncs, aqui estem en el nostre 4rt dia, a Delhi, la capital. Els vols realment van anar molt be, i vam arribar sense problema. Vam arribar molt conscienciades amb les possibles estafes que ens farien i ens havien avisat. I certament...ho intenten cada dues passes, es brutal. Pero be, vam aconseguir un taxi i vam fer cami cap a una zona d'hotels...va ser pel cami que vam espantar-nos del tot. "Deeeu, on ens hem posat!"; el que veiem des del cotxe era brutal, paisatges, merda pura, olors, la desgracia en persones. Molt bestia. Ens van deixar a un carrer i ens feia bastant por baixar...

El transit es totalment caotic, aqui tothom condueix com pot i les senyals i els carrils no tenen cap mena d'importancia, l'unic que s'utilitza, i molt, es el claxon. Ah! i per travessar carrers es tota una aventura, t'has de menjar la por i comencar a travessar sense mirar, ningu es para i amb una mica de sort arribes a l'altra banda. Ara estem ja molt mes animades i confiades, ja estem disfrutant. Ens hem recorregut tota la ciutat amb el famos "tuc-tuc", una moto de 3 rodes amb cabina (be, ja penjarem fotos quan poguem). Tambe hem descobert que tenim un do alhora de regatejar, i ja ens hem omplert la bossa de roba. El menjar encara el portem prou be...tot i que a vegades sembla que haguem de poder treure foc per la boca. Dema finalment, abandonem Delhi per anar a Agra, on segurament hi passarem un parell de dies i visitarem el gran Taj Mahal.

Hem visitat un munt de temples, tambe, de tot tipus de religions: budistes, "jam", musulmanes, hare krishna, etc. I hem tingut la sort de poder parlar amb algun o altre creient. Ei, que tambe hem fet amistats!!! (i si, tan guiris com indis!jejej).

Be, ja no atavalem mes. Mirarem d'anar escrivint des d'un indret o altre (realment no volem deixar el cyber perque aqui almenys, no fa la calor aplastant que fa a fora...)

Una abracada i fins aviat!

4 comentaris:

  1. I no, no tenim accents, ni c trancada, ni aquestes coses... x)

    ResponElimina
  2. GAUDIU DEL VIATGE I COMPARTIU AMB NOSALTRES LES VOSTRES EXPERIENCIES

    ResponElimina
  3. Bieenn!!! m'encanta que podeu gaudir d'aquest gran pais!! Aneu donant senyals de vida!!
    Mua!

    ResponElimina
  4. SOU TOTS MOLT MACOOOOOOOOS!!! gracies per tots els correus, ja mirarem que passa q no podeu cmentar...pro moltes gracies, coi.


    (i no patiu, que el terretremol des don estem no sha notat xd)

    Berta.*

    ResponElimina

Llunes